Termeni si conditii

Informatii

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative in vigoare, respectiv: Legea nr. 365 din 07 iunie 2002 (republicata), privind comertul electronic, publicata in Monitorul Oficial al Romniei, Partea I, nr. 483 din 10 mai 2006; Legea nr. 193 din 6 noiembrie 2000 (republicata), privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori, publicata in Monitorul Oficial al Romniei, Partea I, nr. 560 din 10 noiembrie 2000; Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pana la data de 12 ianuarie 2004) privind regimul juridic al contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial al Romniei, nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

 

Conditii utilizare

Vizitarea si plasarea comenzilor pentru produsele prezentate pe siteul Toner-Laser.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in cadrul acestei sectiuni.

 

Datele personale

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite numai in scopul declarat pe site. Informatiile din contul de inregistrare si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, precum si informari despre eventuale promotii. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

Responsabilitati privind produsele

PRINTEK TONERS SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Pentru a evita eventuale erori de calcul datorate sistemului nostru informatic, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari. De asemenea, Toner-Laser.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori. In acest sens, apreciem oportuna verificarea corectitudinii specificatiilor produsului dorit pe site-ul producatorului de echipamente.

 

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul Toner-Laser.ro, beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.